Start Internet | - - | Simpel, eerlijk, meer keus. Alles op 1 pagina. Maak homepage | Bookmark | Tips | Mijn Instellingen  
(Adv.)
 


Wat is StartInternet.nl?

StartInternet.nl wil graag de ideale browser homepage zijn voor iedere internetter. Simpel in gebruik, eerlijk in benadering en de meeste (objectieve!) keus. Op 1 pagina, alles wat je nodig hebt om iedere dag je start op internet te maken.

Voor ons betekent dit dat we je de volgende zaken op perfecte wijze willen kunnen bieden:

1. Een gemakkelijk Logo Menu op de homepage, dat je via 1 klik bij je favoriete website brengt. Bovendien is het menu eenvoudig aan te passen bij jouw persoonlijke voorkeuren door de logo's in de door jou gewenste volgorde te zetten. Klik hiervoor op "Aanpassen", in het linker menu.

2. De beste zoekbox van de wereld. Je kunt vanaf 1 punt kiezen uit de belangrijkste zoekmachines en databases, zonder dat je eerst naar de site zelf hoeft te gaan - wat dus aanmerkelijk scheelt in tijd. En meerdere zoekbronnen gebruiken, leidt tot veel betere resultaten. Probeer het maar.

3. Een super handige directory met de belangrijkste, beste en meest populaire sites van Nederland, overzichtelijk bij elkaar in een duidelijk en razendsnel toegankelijk overzicht. Via de StartInternet.nl directory vind je uitstekende sites bij elkaar gegroepeerd, waar je anders misschien nooit op was gekomen.

4. Het laatste nieuws op elk gebied, in hoofdpunten gepresenteerd. Door op de kop van het artikel te klikken, ga je direct naar het bericht. 24 uur per dag, 7 dagen in de week, krijg je als eerste al het laatste nieuws.

Met het nieuws van StartInternet.nl mis je nooit meer iets. Het totaal aantal nieuwsberichten vandaag, maandag 5 juni 2023 (gerekend vanaf middernacht tot op dit moment) is 266.

5. De inhoud van de directory en het nieuws wordt door mensen gecontroleerd. Hierdoor is StartInternet.nl totaal niet spam-gevoelig, wat iedere willekeurige zoekmachine wel is. Bij een zoekmachine komt er geen mens meer aan te pas en niet de beste sites komen bovenaan, maar de sites die de zoekmachines het slimst weten te bespelen.

6. Per pagina kun je maximaal twee (duidelijk herkenbare) kleine advertenties tegenkomen. Hiermee dekken we de kosten om StartInternet.nl draaiende te houden.

7. Ook kleinere sites, die in principe volstrekt kansloos zijn tegenover grotere concurrenten, krijgen bij StartInternet.nl een kans, zolang ze maar interessante content hebben.

Dat is StartInternet.nl, niet meer en niet minder.

StartInternet is altijd benieuwd naar je mening en suggesties voor verbeteringen. Wil je ons iets laten weten, ga dan naar de contactpagina.

We hopen dat StartInternet.nl ook voor jou de ideale browser homepage is. Wil je StartInternet.nl je vaste homepage maken (wat je later altijd weer kunt wijzigen), klik dan hier.

Over StartInternet.nl  |  Privacy  |  Contact  | © Copyright 2013-2023